همزمان با معرفی ویندوز ۸ از سوی مایکروسافت احتمالا به این فکر افتاده اید که باید ویندوز جالبی باشد و برای یک بار هم شده باید آن را امتحان کنید. اما از سوی دیگر، شما پول لازم برای خرید یکی از دستگاه های وسوسه برانگیز ویندوز ۸ جدید بازار را ندارید و شاید هم همین اواخر یک پیسی جدید با سیستم عامل ویندوز ۷ خریداری کرده اید. خب، خوشبختانه ما با شرکت مایکروسافت طرف هستیم و همیشه راه حلی وجود دارد تا طعم جدیدترین سیستم عامل این غول نرم افزاری را بِچشیم، آن هم فقط با یک بروز رسانی ساده.اگر شما از خرداد ماه به این طرف لپتاپی با پلت فرم تحت ویندوز ۷ خریداری کرده اید تنها با پرداخت ۱۵ دلار می توانید ویندوز ۸ را به خانه خود بیاورید. و البته اگر این نیاز شما را بر آورده نمیکند با ۳۹٫۹۹ دلار( از طریق دانلود) و یا ۶۹٫۹۹ دلار(بر روی دیسک) می توانید این ویندوز را خریداری کنید.اما متاسفانه تمام لپ تاپ های موجود در بازار قابل ارتقا به ویندوز ۸ نیستند. با توجه به مایکروسافت، حداقل سخت افزار مورد نیاز برای اجرای ویندوز ۸ عبارت اند از : پردازنده ای با سرعت کلاک ۱ گیگاهرتز یا بیشتر، حداقل دو گیگابایت رم برای سیستم عامل ۶۴ بیتی( و یا ۱ گیگابایت برای ۳۲ بیتی)، ۲۰ گیگابایت فضا هارد دیسک(۱۶ گیگبایت برای ۳۲ بیت) و بالاخره گرافیک DirectX 9-capable. اما در طرف پیسی(Pc) های ویندوز ۷ قضیه کمی فرق می کند. تقریبا- نه تمام- پیسی های ویندوز ۷ می توانند ویندوز ۸ را ملاقات کنند و باید به این نکته هم توجه کرد که اگر ویندوز ۷ ویرایش استارتر را خریداری کرده اید باید کل هزینه ویندوز جدید را پرداخت کنید.لازم به ذکر نیست که بسیاری از ویژگی های جدایی ناپذیر ویندوز ۸ با سخت های بالاتر تجربه ی کامل تری در اختیار کاربر قرار و دست او را باز تر می کند. سیستم نویگیشن (ناوبری) ویندوز ۸ براساس قابلیت لمسی(Touch) طراحی شده است، پس نیاز به یک صفحه نمایش لمسی دارید، هرچند که برخی لوازم جانبی لمسی می توانند تفاوت هایی برای تان ایجاد کند. خرید و دانلود در این سیستم عامل از طریق فروشگاه «ویندوز استور» انجام می شود، نکته ای اینجا قابل مطرح شدن است ، پایین ترین حد رزولوشن پشتیبانی شده در ویندوز ۸ ،۷۶۸ در ۱۰۲۴ است ولی اگر می خواهید نرم افزار های «اسلاید بای اسلاید» را اجرا کنید نیاز به رزولوشن ۷۶۸ در ۱۳۶۶ و بالاتر دارید.از الزامات سخت افزاری گه بگذریم، کاربران نیاز به درایو دستگاه خود دارند تا سخت افزار سیستم را به خوبی روی سیستم عامل جدید اجرا کنند. در حالی که اکثر تولید کنندگان «درایور ها» را تا سال پیش به فروش می رساندند، اما این روند از همان سال پیش متوقف شد.خب در لیست زیر، برند تجاری لپ تاپ خود را چک کنید تا ببینید دستگاه تان امیدی برای استفاده از ویندوز ۸ دارد یا نه. البته اگر برند مورد نظرتان در لیست زیر نیست، طی چند هفته ی آینده این لیست بروز خواهد شد. پس بیایید سری به این لیست بزنیم.

ایسر

ایسر از تاریخ ۲ ژوئن ۲۰۱۲ تا ۱ ژانویه ۲۰۱۳ درایور های قابل پشتیبانی برای ویندوز ۷ ارایه می کند. که همراه آن یک دستیار ارتقا دهنده وجود دارد که در طی فرایند ارتقا کمک تان خواهد کرد.

اپل

در این بازه زمانی، هنوز سیب گاز خورده هیچ پشتیبانی از ویندوز ۸ ارائه نکرده است.

ایسوس

ایسر برای سیستم(دستگاه) هایی که از تاریخ ۱ اکتبر تا ۳۱ دسامبر سال جاری به فروش می رسند، بروز رسانی رایگان ویندوز ۸ ارایه می دهد. البته لازم به ذکر است که بروز رسانی رایگان تنها بعد از یک ایمیل تخفیف اعمال می شود و تنها تعداد انگشت شماری از سیستم ها واجد شرایط این تخفیف هستند.

دل/ آلینور

دل ( و الینور) از سیستم های ویندوز ۷ که بین تاریخ ۲ ژوئن ۲۰۱۲ تا ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۳ به فروش برسند، ارتقا به ویندوز ۸ را فراهم می کند. سفارشات باید تا قبل از ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳ باز خرید شده باشند.

eMachines

مانند دل، eMachines از کامپیوتر هایی که بین ۲ ژوئن ۲۰۱۲ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۳ خریداری شوند و تا قبل از ۲۸ فوریه ۲۰۱۳ باز خرید بشوند، قابلیت ارتقا به ویندوز ۸ را خواهند داشت.

فوجیستجو

فوجیستجو به شرطی کامپیوتر های ویندوز ۷ به ۸ ارتقا خواهد داد که بین ۲ ژوئن ۲۰۱۳ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۳ خریداری شوند.

Gateway

همانند برند های قبلی Gateway نیز کامپیوتر های خود را اگر بین تاریخ های ذکر شده فروخته شوند به ویندوز ۸ ارتقا خواهد داد. Gateway همچنین ابزار هایی را هم ارائه می دهد تا  معلوم شود آن سیستم از ویندوز ۸ پشتیبانی خواهد کرد یا نه. اگر در این آزمون سیستم مورد نظر رد شود معلوم می شود که فاقد سازگاری سخت افزاری با ویندوز ۸ است.

هیولت پاکارد ( اچ پی)

اچ پی برای سیستم های فروخته شده پس از ۱ اکتبر ۲۰۱۱ یک دستور عمل ارتقا به همراه درایور منتشر کرده، همچنین راهنمای ارتقا دقیق نیز به شما در این فرایند کمک خواهد کرد. برای تعداد محدودی از سیستم های واجد شرایط ویندوز ۷، اچ پی با بازپرداخت ۱۵ دلار هزینه های ارتقا را پوشش خواهد داد. اطلاعات بیشتر را می توانید در اینجا بیابید.

لنوو

لنوو از مدل های مختلف لپ تاپ هایش برای ارتقا به ویندوز ۸ پشتیبانی می کند که می توان به ThinkPad و Lenovo B, E, K,  Mو  Vو  IdeaPad اشاره کرد. مدل های فوق تنها در صورتی قابلیت ارتقا را خواهند داشت که بین ۱ ژوئن ۲۰۱۲ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۳ فروخته شوند.

پاناسونیک

پاناسونیک از کامپیوتر های ToughBook برای ارتقا به ویندوز ۸ پشتیبانی خواهد کرد، به همراه دریافت اطلاعات دقیق با شماره مدل ذکر شده.

سامسونگ

سامسونگ برای دارندگان کامپیوتر های شخصی ویندوز ۷ یک دستور عمل به همراه راهنمای گام به گام نصب و راه اندازی ارائه کرده است. لیست مدل های واجد شرایط را می توانید در صفحه مخصوص ببینید.

سونی

سونی از کامپیوتر های واجد شرایطی که بین ۲ ژوئن ۲۰۱۲ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۳ خریداری شوند، برای ارتقا به ویندوز ۸ پشتیبانی خواهد کرد. لیست مدل های واجد شرایط را می توانید در این صفحه مشاهده کنید.

توشیبا

توشیبا طیف گسترده ای از محصولاتی که پس از ۱ ژوئن ۲۰۱۲ فروخته شده باشند برای ارتقا به ویندوز ۸ پشتیبانی خواهد کرد. همچنین محصولات فروخته شده بین ۱ ژانویه ۲۰۱۱ تا ۱ ژوئن ۲۰۱۲ نیز از این ارتقا بی نصیب نخواهد ماند. دفترچه راهنمای کاربر نیز به شما کمک خواهد کرد.

ویزیو

ویزیو از کامپیوتر های ویندوز ۷ خود برای ارتقا به ویندوز ۸  پشتیبانی خواهد کرد که همراه آن بروز رسانی درایو ها و راهنمای نصب و راه اندازی وجود دارد.

مایکروسافت

در یافتن سازنده محصول تان برای ارتقا و پشتیبانی دچار مشکل شده اید؟ پس همین الان به این صفحه مراجعه کنید که از تولید کنندگان زیادی جمع آوری شده است.

امیدوارم که در این کار موفق باشید

منبع: PCMag





تاريخ : پنج شنبه 25 آبان 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |